Hoppa till huvudinnehållet

Larm om brand vid skola – rökutveckling från stockar

Publicerad:
Arkivbild.
Arkivbild. Foto: Pontus Lundahl/TT

Räddningstjänsten larmades om en brand vid Ekhamraskolan i Mariestad på söndagskvällen.

Larmet om händelsen kom vid 18.43 på söndagen. Inre befäl på räddningstjänsten i östra Skaraborg uppger att en person ringt in om att det ryker kraftigt bland stockar i anslutning till Ekhamraskolan. Personen i fråga har försökt släcka med grus, men inte lyckats.

När räddningstjänst kommer till platsen kunde man snabbt få kontroll över branden – och det fanns ingen risk för spridning.

Artikeltaggar

BränderBrott & blåljusMariestadRäddningstjänsten

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.