Hoppa till huvudinnehållet

Epa-traktorn var en personbil – 16-årig pojke misstänks för olovlig körning

Publicerad:
OBS: Bilden är en arkivbild.
OBS: Bilden är en arkivbild. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Epa-traktorn visade sig vara en personbil. Nu misstänks en 16-årig pojke för olovlig körning efter att ha stoppats av polis på tisdagskvällen.

Det var strax före midnatt på tisdagens kväll som en polispatrull bestämde sig för att göra en flygande besiktning i samband med en trafikkontroll av en epa-traktor. Kontrollen gjordes i höjd med Hasslerör på E20.

Besiktningen visade att epa-traktorn i själva verket var en personbil. Bakom ratten satt en 16-årig pojke som därmed misstänks för olovlig körning. Patrullen kontaktade därefter pojkens vårdnadshavare som kom till platsen och hämtade upp 16-åringen.

Epa-traktorn togs i beslag av polisen.

Artikeltaggar

Brott & blåljusHasslerörOlovlig körning

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.