Hoppa till huvudinnehållet

Man slogs medvetslös – gärningsman flydde platsen

Publicerad:
Genrebild.
Genrebild. Foto: Johan Nilsson/TT

Under torsdagen blev en man misshandlad av en okänd gärningsman.

Strax innan klockan nio-tiden på torsdagskvällen larmades polis till Östra torggatan i Töreboda. En man i 30-års åldern ska ha slagits medvetslös av en okänd gärningsman, som sedan flytt från platsen.

Polis har ännu inte gripit någon för händelsen utan söker efter gärningsmannen.

Skadeläge för mannen är okänt.

Texten kan uppdateras.

Artikeltaggar

Brott & blåljus

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.