Hoppa till huvudinnehållet

TIK tillbaka på rätt spår – trots blek insats: ”Vi gör ingen bra match”

Publicerad:
TIK mötte Skövde KIK under söndagen.
TIK mötte Skövde KIK under söndagen. Foto: Simon Svensson-Parenti

Förra omgången åkte Töreboda IK på årets första förlust i damernas division tre östra. I tionde matchen kom första nederlaget, men redan omgången efter hoppade man tillbaka in på vinnarspåret.

Även om man kanske inte helt förtjänade det, när Skövde KIK gästade Töreshov.

– Vi gör ingen bra match, jag tycker faktiskt Skövde är bättre än oss, framförallt i första halvlek. Där ska vi vara glad över att vi leder med 3–1 i halvtid. Vi är väldigt effektiva och gör mål på de chanser vi har. Annars räddar Terese Fahlgren Wallskog (som stod igår) igår med 2–3 jätteräddningar, säger tränare Magnus Olofsson.

Andra halvlek blev mållös och trots svårigheterna i spelet kammade de rödklädda hem alla tre poäng.

– Andra halvlek är något jämnare. Nu har vi en match kvar, sen kommer nog uppehållet ganska lägligt för vår del. Vi har sett både mentalt och fysiskt trötta ut, et har varit mycket matchande. Men det är starkt av oss ändå, att vinna även om det inte fungerar fullt ut, säger Magnus.

Mål, TIK: Louise Enoksson 2, Evelina Borglin.

Artikeltaggar

Division 3 östra, damFotbollMagnus OlofssonTöreboda IKTöreshov IP

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.