Hoppa till huvudinnehållet

Casanovas sångare Henrik Sethsson spelar på Laxhall

Publicerad:
Henrik Sethsson gästar hemtrakten tillsammans med Jimmy och Victor på fredag.
Henrik Sethsson gästar hemtrakten tillsammans med Jimmy och Victor på fredag.

Mariestads dansbandskung kommer hem. Till helgen ska Henrik Sethsson från Casanovas spela på Laxhall.

Han brukar spela tillsammans med sitt dansband Casanovas men denna helg uppträder Mariestadsböridge sångare Henrik Sethsson på ett nytt sätt.

Till fredagens spelning på Torsörestaurangen Laxhall har han endast med sig två musiker. Det är bandets gitarrist och grundare Jimmy Lindberg, som också är kapellmästare i Casanovas samt bandets nytillkomna medlem Victor ”Harry” Lindberg.

Just nu är Casanovas aktuella då de fram till på söndag kan röstas fram i Guldklavegalan. Dels är deras låt Mota Olle i grind (Amanda Lind) nominerad till Årets låt, dels kan bandet få pris som Årets innovation för sitt sätta att bedriva dansbandspolitiskt engagemang.

Artikeltaggar

Hamnkrogen LaxhallHenrik SethssonKonserterMariesjöMusikTorsö

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.