Hoppa till huvudinnehållet

Far och dotter till sjukhus efter misshandel på E20

Publicerad:
Reporter Erik Dahlén
Erik Dahlén
erik.dahlen@nwt.se
Två personer fördes till sjukhus efter en misshandel.
Två personer fördes till sjukhus efter en misshandel. Foto: Eng Foto

En trafikincident på E20 utanför Mariestad inträffade på söndagen. Det resulterade med att två personer, en far och en dotter, misshandlades och fick föras till sjukhus.

Av någon anledning så prejades bilen av en annan bil där det satt fyra personer. Efter att bilarna stannades misshandlades pappan och dottern av de fyra personerna så allvarligt att de fick föras till sjukhus.

– Troligtvis så är det någon typ av trafikincident som har lett till detta. Vi lyckades lokalisera de utpekade personerna och har hållit förhör. De är misstänkta för misshandel, men ingen är frihetsberövad, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Artikeltaggar

Brott & blåljusMariestadMisshandel

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.