Hoppa till huvudinnehållet

Julas damer hade inget att sätta emot: ”Ingen match vi ska vinna”

Publicerad:

Ett, redan på förhand, decimerat Jula BK hade en tuff uppgift emot sig när en av damfyrans seriesuveräner (tillsammans med Mariestads Bois) IFK Hjo kom på besök till Ullervads IP under söndagen.

Med blott 12 spelare tillgängliga hade laget inget att sätta emot skyttedrottningen Ellen Nordh (fem mål idag, totalt 68 mål på 15 matcher) och hennes Hjo, som vann med hela 13–0.

– Ja, de är lite som Bois. De har spelare som spelat i högre divisioner, så vi har ingenting att sätta emot. Vi får bara göra det så gott vi kan. Vi kämpar på, och just idag hade vi då också lite dåligt med folk, vi spelade även större delen av matchen med en spelare mindre. Med tanke på det gör vi det bra ändå. Vi ger inte upp och fortsätter försöka, men det här är ingen match vi ska vinna. Tjejerna kämpade tills de stod på knäna, kommenterar Julas tränare Jonas Björk efteråt.

Artikeltaggar

Division 4 norra damFotbollJonas BjörkJula BKUllervads IP

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.