Hoppa till huvudinnehållet

Töreboda fortsätter gå starkt: ”Gör en riktigt bra match”

Publicerad:

Töreboda IK fortsätter att ösa in mål i damernas division tre.

Borta mot Stenstorp vann laget övertygande med klara 8–0.

– Jag tycker vi gör en riktigt bra match med varierat passningsspel och mycket rörelse utan boll. Vi värderar bra i stora delar av matchen vårt djupledsspel med att vårda bollen när det behövs, vända tillbaka och byta kant för att dra isär Stenstorp. Så alla ska ha stort beröm för en väl genomförd match, kommenterar Törebodas tränare Magnus Olofsson efter matchen.

Segern innebär att Töreboda hoppar upp i serieledning, en poäng framför Sils IF, dock med en match mer spelad.

Mål, TIK: Emelie Johnsson 3, Agnes Dahlgren 2, Evelina Adenvall, Lina Karlsson, Stina Blomqvist.

Artikeltaggar

Division 3 östra, damFotbollMagnus OlofssonTöreboda IK

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.