Hoppa till huvudinnehållet

Ny seger för formstarka Gullspång

Publicerad:
Gullspång vann mot Töreboda
Gullspång vann mot Töreboda

Det blev tredjeplacerade Gullspång som vann matchen hemma mot tredjeplacerade Töreboda i division 6 Töreboda herr i fotboll. Matchen slutade 6-4. Det betyder att Gullspång har fem segrar i rad, medan Törebodas svit på elva matcher i följd utan förlust bröts.

– Väldigt skön seger i en riktigt galen match. Vi tappar ledningen 3 gånger under matchen och vinner ändå och det gör man inte ofta. Alla tar jobbet över hela planen och alla i laget ska ha beröm för inställningen då vi bara kör på trots att vi tappar ledningen flera gånger om. Några av målen ska vi inte släppa in men det är skitsamma nu. Töreboda ska dock ha beröm. Så som Töreboda spelade idag är de nog det svåraste laget att möta i serien, kommenterade Gullspångs tränare Oscar Andersson.

Törebodas tränare Klas-Göran Gladh om matchen:

– Det var alldeles för mycket stress i laget, vilket gjorde att det blev många chanser åt båda hållen och idag var det deras tur att få bäst utdelning.

Torsdag 1 september 18.15 spelar Gullspång borta mot Moholm. Töreboda möter Trix hemma på Töreshov tisdag 30 augusti 19.00.

Artikeltaggar

Division 6 TörebodaFotbollGullmovallenGullspångs IFTöreboda

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.