Hoppa till huvudinnehållet

Magikern Joe Labero till Mariestad: ”Det känns som att komma hem igen”

Publicerad:
Joe Labero  återvänder till Mariestad den 9 december.
Joe Labero återvänder till Mariestad den 9 december. Foto: Arkivbild

Magikern Joe Labero kommer 9 december tillbaka till Mariestad med en föreställning på Mariestads teater.

Det blir en uppdaterad version av den föreställning han tidigare besökt Mariestad med.

Under de gånga två år har Mariestadspubliken kunnat bevittna fem succéartade och utsålda föreställningar med Joe Labero på den gamla kulturminnesmärkta teatern på Kungsgatan. Dessutom har kvällarna avslutats i Laberos sällskap med en middagssittning på Waterside Mariestad.

– Det börjar känns lite som att komma hem igen, när jag gästar Mariestad. Jag stannade även till här ett par gånger under sommaren med min familj när tillfälle gavs, säger Joe Labero i ett pressmeddelande.

– Jag trivs utmärkt här. Nu känns det fantastiskt att kunna komma tillbaka till Mariestad, för första gången helt utan pandemirestriktioner

– Denna gång blir det en föreställning med en något uppdaterad version, med lite nya nummer jämfört med de två tidigare åren. Jag hoppas att publiken skall vara lika uppskattande denna gång.

Glenn Rytterfjell, Verksamhetschef, på Waterside Mariestad, är glad och stolt över bokningen.

– Joe Laberos föreställningar på teatern har uppskattats väldigt mycket av vår publik och många har önskat honom åter till Mariestad.

Artikeltaggar

Joe LaberoMariestads teaterNöje/Kultur

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.