Hoppa till huvudinnehållet

Formstarkt Gullspång tog ännu en seger

Publicerad:
Gullspångs IF vann mot Björsäters IF
Gullspångs IF vann mot Björsäters IF

Gullspång är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Björsäter hemma på Gullmovallen på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 4-2 innebär att Gullspång nu har nio segrar i följd i division 6 Töreboda herr i fotboll.

– En skön seger! Vi lyckades att vända 0-2 till 4-2 med en man mindre i 35-40 minuter. Efter 30 första förtjänar vi att ligga under men sedan kommer vi igång mer och mer och vinner till slut välförtjänt. Alla ska ha en eloge där vi sliter och inte ger upp. Vi visar också att vi har en riktigt bra bredd där alla som kommer in gör en direkt skillnad på matchbilden, kommenterade Gullspångs tränare Oscar Andersson efter matchen.

Gullspång har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Björsäter har tre vinster och två förluster.

Med två omgångar kvar är Gullspång på andra plats i tabellen, och Björsäter är på femte plats.

Nästa motstånd för Gullspång är Trix. Björsäter tar sig an Forsvik hemma. Båda matcherna spelas lördag 24 september 16.00.

Artikeltaggar

Björsäters IFDivision 6 TörebodaFotbollGullmovallenGullspångs IF

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.