Familjecentralens dag firas på fredag i Hova

Familj
PUBLICERAD:
Detta är en bild från när Familjecentralen hade flyttat in i sina nya lokaler i Hova i vintras. Anna Ericksson och Carina Andersson vid verksamheten syns på bilden.
Foto: Per Claesson
Under denna vecka firas Familjecentralens dag på olika håll i landet. I Gullspångs kommun firas dagen nu på fredag i Hova.

På fredagseftermiddagen bjuds familjer med barn i alla åldrar in till att fira dagen utomhus vid Familjecentralen i Hova, som ligger i tidigare förskolelokalen invid Närhälsans vårdcentral.

Under dagen blir det korvgrillning, fika, tipspromenad, lek, såpbubblor och ballonger. Det finns också möjlighet att titta runt i lokalerna.

Det var vid senaste årsskiftet som verksamheten flyttade in i de nya lokalerna på Lexells väg i Hova. Familjecentralen ligger därmed i närheten av båda vårdcentralerna i samhället, som man också har samverkan med.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.