Hoppa till huvudinnehållet

Tre herrar glada – gästas av jazztrio vid premiären

Publicerad:
Jazzfabriken kallar sig trion med basisten Björn Höglund från Skövde som gästar Mariestad på fredagskvällen.
Jazzfabriken kallar sig trion med basisten Björn Höglund från Skövde som gästar Mariestad på fredagskvällen. Foto: Pressbild

Denna fredag kväll är det dags för nybildade jazzföreningen Smoke Rings första konsert. På gästlistan står Jazzfabriken, en trio med musikaliska rötter i den traditionella jazzen.

Bandet har genom åren skrivit, spelat in och framfört egen musik samt arrangerat musik i olika genrer tillsammans med olika instrumentalister och sångare. Basisten Björn Höglund är från Skövde, hans musikaliska vänner kommer från Stockholm och Mellerud.

Konserten ges i jazzföreningens lokal på Nygatan 17 i Mariestad. Föreningens styrelse med Johan Pihlström, Eric Sörqvist och Mikael Johansson ser mycket fram emot premiären.

Tre herrar och ett flygande piano – jazzklubben har blivit en föreningHär är trion som vill flyga på jazzens vågor – har startat ny klubb i stan

Artikeltaggar

JazzKonserterMariestadMusikSkövde

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.