Hoppa till huvudinnehållet

Lägre elpriser på måndag

Publicerad:
Elpriserna faller under måndagen. Arkivbild.
Elpriserna faller under måndagen. Arkivbild. Foto: Fredrik Sandberg /TT

Elpriserna faller under måndagen. Enligt elbörsen Nord Pool kommer en kWh kosta 1:30 kronor i elområde 3 (Mellansverige) och i elområde 4 (Skåne). I norra Sverige i elområde 1 och 2 kommer en kWh kosta drygt 62 öre.

Under helgen har priserna legat högre, drygt 2 kronor per kWh under söndagen i elområde 3 och 4, och 72 öre i elområde 1 och 2.

Artikeltaggar

Ekonomi

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.