Hoppa till huvudinnehållet

Tomt i Moholm såld till ny ägare – priset: 1 250 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av tomten på Magderud Mullsjötorpet 1 i Moholm är nu klar.

Ny ägare blir Gerd Karl Metzner från Berlin, Tyskland, som köpte fastigheten av Karsten och Petra Hauschild. Ägarbytet gjordes i augusti 2022 och priset blev 1 250 000 kronor. Tomten är 6 400 kvadratmeter stor.

I vintras såldes ett hus lite mindre än en kilometer därifrån, på Abberud Lilla Lidbäck 23. Priset blev där 1 900 000 kronor, för det 126 kvadratmeter stora huset.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerMoholmTöreboda kommunVästra Götalands län

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.