Hoppa till huvudinnehållet

Jula BK avslutade säsongen med vinst: ”Spelar riktigt rolig fotboll”

Publicerad:

Jula BK:s damer avslutade säsongen med att ta emot Norra Fågelås hemma på Ullervads IP, och visst avslutade man på allra bästa sätt.

Visserligen underläge 0–1 efter en minut, men sedan gick det bättre, och hemmalaget kunde vända och vinna med 4–2.

– Vi spelar riktigt rolig fotboll idag, vi kommer till väldigt många målchanser och det var roligt att det lossnade med målgörandet för oss, det har gått gått lite trögt under hösten. Norra Fågelås stod upp bra, framförallt deras målvakt som gjorde en riktigt kanonmatch, kommenterar tränare Jonas Björk efter matchen.

Mål, Jula: Fanny Holmén 2, Felicia Friberg, Elsa Karlsson.

Artikeltaggar

Division 4 norra damFotbollJonas BjörkJula BKUllervads IP

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.