Hoppa till huvudinnehållet

30-åring ny ägare till gård i Mariestad – pris: 1 400 000 kronor

Publicerad:

1 400 000 kronor fick Per Markus Mattsson, 30 år, ge för fastigheten på Tisslatorp 7 i Mariestad.

På gården finns ett hus med boyta på 97 kvadratmeter, 5 hektar åkermarker och 1 hektar skogsmark. Även en ekonomibyggnad på 184 kvadratmeter står på fastigheten. Köpet från säljaren Stig Olof Ingemar Thorin blev klart i september 2022.

Knappt en kilometer därifrån såldes i oktober förra året en tomt, på Tisslatorp Furubacken 1. Priset blev där 300 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerMariestadMariestads kommunVästra Götalands län

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.