Hoppa till huvudinnehållet

POLISRONDEN: Skadegörelse vid resecentrum

Publicerad:
 En toalett vid resecentrum har utsatts för skadegörelse.
En toalett vid resecentrum har utsatts för skadegörelse. Foto: Arkivbild

Mariestads kommun har noterat att en toalett vid resecentrum utsatts för skadegörelse.

Någon ska ha varit inne i toaletten och svarat för en omfattande skadegörelse. Vid platsen finns det ofta ett speciellt klientel där det förekommer mycket droger och alkohol.

Cross stals från lada. En crossmotorcykel, med guldfärgade gafflar, stals från en lada i anslutning till en sommarstuga på Västerängsvägen efter ett inbrott mellan 19 september och 1 oktober. Även en hjälm stals vid tillfället och det var av märket FXR.

Misstänkt för bidragsbrott. En kvinna i 35-årsåldern har polisanmälts misstänkt för bidragsbrott. Det är hennes a-kassa som gjort polisanmälan och har berättat att hon misstänks ha fått ut 25 168 kronor för mycket. Kvinnan ska ha felaktigt ha redovisat färre timmar än vad hon egentligen arbetat vid totalt 17 tillfällen.

Bedrägerianmälan. Nyligen hittade en Mariestadskvinna i 20-årsåldern ett par mjukisbyxor på Facebook marketplace vilka hon swishade 750 kronor för till säljare. Hon har dock inte fått några byxor utan i stället gjort en polisanmälan om misstänkt bedrägeri.

Artikeltaggar

Brott & blåljusGullspångMariestadTöreboda

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.