Hoppa till huvudinnehållet

Förlust för Lockerud efter tapp i tredje perioden mot Hjälmared

Publicerad:
FBC Hjälmared vann mot IBK Lockerud Mariestad J

Trots en stabil insats i två perioder blev det förlust för Lockerud borta mot Hjälmared i division 3 Västergötland herr i innebandy. Hemmalaget Hjälmared avgjorde i tredje perioden, och vann med 3-2 (1-0, 0-1, 2-1).

Isak Johansson stod för Hjälmareds avgörande mål 16.14 in i tredje perioden.

Hjälmared tog ledningen efter 13.27, genom Simon Berglund framspelad av Herman Henström. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Efter 11.20 i andra perioden nätade Wilmer Werner, framspelad av William Envall och kvitterade för Lockerud. 5.59 in i tredje perioden nätade Lockeruds William Envall på pass av Filip Gustafsson-Lund och gav Lockerud ledningen. Fler mål än så blev det inte för Lockerud.

11.24 in i perioden slog Hjälmareds Daniel Johansson till framspelad av Gabriel Arsic och kvitterade för Hjälmared.

Efter 16.14 slog Isak Johansson till på pass av Daniel Johansson och avgjorde matchen. Det fastställde slutresultatet till 3-2.

Förlusten var Lockeruds andra uddamålsförlust.

För Hjälmared gör resultatet att laget nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Lockerud är på åttonde plats.

I nästa match möter Lockerud Wårgårda hemma på söndag 23 oktober 11.00.

Artikeltaggar

Division 3 VästergötlandFBC HjälmaredIBK Lockerud Mariestad JInnebandy

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.