Hoppa till huvudinnehållet

Ny seger för Mullsjö AIS Utveckling

Publicerad:
Mullsjö AIS vann mot IBK Lockerud Mariestad J

Lockerud föll tämligen väntat borta i division 3 Västergötland herr i innebandy mot formstarka Mullsjö AIS Utveckling. Matchen slutade 8-0. Det betyder att Mullsjö AIS Utveckling har fyra segrar i rad, medan Lockerud har fyra förluster i följd.

Lockerud har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter fyra spelade matcher. Mullsjö AIS Utveckling har tolv poäng.

Fredag 11 november 19.30 spelar Lockerud borta mot Falköping.

Artikeltaggar

Division 3 VästergötlandIBK Lockerud Mariestad JInnebandyMullsjö AIS

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.