Hoppa till huvudinnehållet

Henrik Hjelt ställer in föreställning på teatern

Publicerad:
Henrik Hjelt ställer in sitt besök i Mariestad. Arkivbild.
Henrik Hjelt ställer in sitt besök i Mariestad. Arkivbild. Foto: Henrik Montgomery/TT

Den 10 november skulle komikern Henrik Hjelt ha uppträtt på Mariestads teater, nu ställs föreställningen in, meddelar arrangören.

Under torsdagen meddelade arrangören på SkeneComedy att nästa veckas förväntade gig med Henrik Hjelt har ställts in. Anledningen är för få sålda biljetter.

Mariestads-Tidningen hade tidigare genomfört en intervju med komikern, som var ”övertygad om att det blir en härlig show”.

– För länge sedan var jag väl lite snabbt förbi i Mariestad för att jag kände några som bodde där, men det är fantastiskt kul att komma ut i landet. Det är nästan lyxigt att åka ut, sa Henrik Hjelt då.

Det skulle ha blivit komikerns första besök på teatern.

Arrangören hälsar att de hoppas på ett nytt besök av Henrik Hjelt i framtiden. På arrangemangets hemsida har biljettförsäljningen stoppats, och de som har köpt biljetter får pengarna tillbaka.

Showen i Lidköping den 26 november kommer dock genomföras som planerat.

Artikeltaggar

FöreställningarHenrik HjeltLidköpingMariestadNöje/KulturShowerSkådespelare

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.