Hoppa till huvudinnehållet

Lantbruksfastighet såld i Mariestad – priset: 2 000 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av fastigheten på Lugnås Vilhelmsberg 2 i Mariestad är nu klar.

Nya ägare är René Gunter Schmidt, 41, och Anna Kristina Elisabet Johansson, 37, boende på Lugnås Vilhelmsberg i Mariestad och säljare är Johanna Maria Valborg Wetterström. Huset byggdes 1988 och har en boyta på 104 kvadratmeter. Ägarbytet blev klart i oktober 2022 och priset blev 2 000 000 kronor.

I fastigheten ingår 1 hektar skogsmark, en ekonomibyggnad på 100 kvadratmeter och 3 hektar åkermark.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerMariestadMariestads kommunVästra Götalands län

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.