Fortsatta problem med plusinloggning

Samhälle
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Genrebild.
Foto: Fredrik Sandberg/TT

NWT media upplever sedan ett par dagar vissa problem med våra sajter. Under måndagsförmiddagen uppmärksammades vi på att många läsare loggades ut från sina abonnemang när de klickade sig vidare på våra sajter.

Vi är medvetna om problemet och jobbar på att hitta en lösning. En möjlig lösning på problemet är att man rensar cachen i sin enhet. På Androidenheter hittar du detta under inställningarna för appen. iOS-användare rekommenderas att avinstallera appen, ladda hem den på nytt och logga in.

Artikeln uppdateras.

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.