Hoppa till huvudinnehållet

THF jagar revansch efter spökmålet

Publicerad:
I senaste hemmamatchen, förra onsdagen, vann Töreboda hockey mot Hanhals IF med 5–3. En vecka senare har THF en ny bra möjlighet på tre poäng när jumbon Guts Finspång gästar. (ARKIVBILD)
I senaste hemmamatchen, förra onsdagen, vann Töreboda hockey mot Hanhals IF med 5–3. En vecka senare har THF en ny bra möjlighet på tre poäng när jumbon Guts Finspång gästar. (ARKIVBILD) Foto: Erik Wallskog

Töreboda HF har under onsdagskvällen goda möjligheter på att ta viktiga poäng i bottenstriden av hockeytvåan södra A.

Det när tabelljumbon IK Guts Finspång kommer på besök till Töreshov.

Vid seger kliver Töreboda om Hanhals IF och blir ny åtta i serien. Med det sagt förlorade THF senast man mötte Guts. Finspångslaget vann med 3–2 på hemmaplan den 26 oktober efter att ha avgjort i matchens sista sekund. Ett mål som rörde upp rejält med känslor i Törebodalägret då de ansåg att pucken aldrig var över mållinjen.

Således lär det vara ett minst sagt revanschsuget Töreboda hockey som jagar tre poäng under onsdagen.

THF kommer senast från en 1–7-förlust borta mot Mjölby HC i söndags.

Artikeltaggar

HockeytvåanIshockeyTöreboda HF

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.