Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till villa i Mariestad – 3 200 000 kronor blev priset

Publicerad:

Elin Sofia Hellsten, 26, och Anton Filip Tony Ahl, 27, boende på Karleby Nyhem i Mariestad är nya ägare till huset på Karleby Nyhem 1 i Mariestad.

Husets byggår är 1994 och det har en boyta på 162 kvadratmeter samt en tomt som är 3 470 kvadratmeter stor. Säljare är Peter Lars Olof Källgård, Thomas Carl Johan Källgård och Anita Barbro Margareta Källgård. Ägarbytet gjordes i november 2022 och priset blev 3 200 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerMariestadMariestads kommunVästra Götalands län

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.