Hoppa till huvudinnehållet

LISTA: Här hittar du helgens julkonserter

Publicerad:
I helgen är det sju olika julkonserter. Foto: Alf Ehn

17 DECEMBER

Lyrestads kyrka. Julkonsert med Amnehärads och Lyrestads kyrkokörer.

Amnehärads kyrka. Julkonsert med solisterna Alma Johansson Lindström och Sandra Wettergren. Körledare och dirigent är Adam Frödin.

18 DECEMBER

Odensåkers kyrka. Vi sjunger in julen julförstärkta Markören, Stora Amadeakören, solisten Stefan Gustafson, Felix Rajamäki på bas, Lena Davidsson, flöjt och övriga solister ur kören som musicerar. Mycket allsång i kända julsånger och refränger utlovas av Kristina Gustavsson som ackompanjerar och Agneta Ström som dirigerar.

Fägregården. Julmys med sånggruppen Accordial som består av Mimmie Carlström, Hanna Hummelbo och Elsa Gillsjö och deras ledare kantor Maria Johnson.

Mokyrkan. Bitte och Hasse Lidman bjuder på olika julsånger .

Equmeniakyrkan Mariestad. Hela kyrkan julsjunger där Equmeniakyrkans kör medverkar.

Mariestads domkyrka. Julkonsert där alla är välkomna att sjunga in julen tillsammans med Cantabilekören, instrumentalister och solister under ledning av Johanna K Sandström och Anders Börjesson.

Artikeltaggar

AllsångAmnehärads kyrkaAnders BörjessonEqumeniakyrkanJulLyrestadLyrestads kyrkaMariestadMariestads domkyrkaMokyrkanMusikStefan Gustafson

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.