Hoppa till huvudinnehållet

Centerpartiet vill låta utreda bowlinghall med tio banor

Publicerad:
Kommunens bowlinghall är inte anpassad för tävlingsverksamhet, anser Centerpartiets fullmäktigegrupp. Foto: ANDERS WIKLUND / TT

Kommunens bowlinghall är inte ändamålsenlig, tycker Centerpartiet. Fullmäktigegruppen föreslår därför att fullmäktige låter utreda vad en hall med tio banor skulle kosta.

Det finns ett stort antal personer, såväl äldre som unga, i Töreboda kommun som fyller sin fritid med att spela bowling, antingen som nöje men också i seriespel, skriver Centerpartiets fullmäktigegrupp genom Pernilla Johansson.

Många bowlingspelare åker i dagsläget till andra kommuner och spelar, påpekar Centern, eftersom kommunens bowlinghall inte är anpassad till den tävlingsverksamhet som efterfrågas.

Fullmäktigegruppen vill därför att man förutsättningslöst utreder vad en hall med tio banor skulle kosta, antingen i befintliga lokaler eller på Töreshov.

Artikeltaggar

BowlingCenterpartietNöjeNöje/KulturPernilla JohanssonPolitikTöreboda kommunTöreshov

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.