Hoppa till huvudinnehållet

Polisronden: Mariestadsbo lurad av Telia-bedragare

Publicerad:
Reporter Per Warvlin
Per Warvlin
per.warvlin@mariestadstidningen.se
Det är fullt av bedragare i farten och polisen varnar allmänheten.
Det är fullt av bedragare i farten och polisen varnar allmänheten. Foto: Arkivbild

En Mariestadsbo ska under måndagen ha fått ett samtal, vilket visade sig komma från bedragare, angående sitt Telia-abonnemang.

Samtalet slutade med att 5 700 kronor drogs från personens bankkonto.

Märkliga spår vid en verkstad. Mellan den 3 och 6 februari ska ha upptäckts fotspår och bilspår vid en verkstad i Radbyn tillhörande ett dödsbo. Det har även upptäckts dragspår som leder till bilspåren. Vad som eventuellt är stulet är dock oklart.

Polisanmälan om förtal och ofredande. Några boende i Enåsa har gjort en polisanmälan om förtal samt ofredande. Bland annat ska några personer gjort inlägg på Facebook som innehållit osanna uppgifter. Det har även ringts samtal som varit kränkande.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättEnåsaFacebookOfredandePolisanmälanTelia

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.