Hoppa till huvudinnehållet

Ombytta roller när Lockerud besegrade Sandared

Publicerad:
IBK Lockerud Mariestad J vann mot Sandareds IBS

På fredagen möttes Lockerud och gästande Sandared i Ica Kvantum-hallen i division 3 Västergötland herr i innebandy. Senast lagen möttes tog Sandared en enkel seger med 9-1, men den här gången var det Lockerud som vann. Slutresultatet blev 6-4.

Segern var Lockeruds fjärde på de senaste fem matcherna.

Resultaten i sista omgången betyder att Lockerud slutar på nionde plats i tabellen, och Sandared på andra plats.

Artikeltaggar

Division 3 VästergötlandIBK Lockerud Mariestad JInnebandySandareds IBS

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.