Hoppa till huvudinnehållet

Töreboda föll på hemmaplan mot Stenungsund

Publicerad:
Töreboda HF förlorade mot Stenungsund HF
Töreboda HF förlorade mot Stenungsund HF

Det blev förlust för Töreboda med 0-4 (0-1, 0-2, 0-1) mot Stenungsund i HockeyTvåan Kvalserie B södra herr.

Stenungsund tog ledningen efter 18 minuters spel, genom Mateo Cabral på pass av Ludvig Martinsson och Anton Sporre. I andra perioden var Stenungsund starkast och gick från 0-1 till 0-3 genom mål av Tony Pappila och Philip Elgestål. Det sista målet kom med en sekund kvar av perioden. Till slut kom också 0-4 genom Mateo Cabral som ökade Stenungsunds ledning framspelad av Jerry Tornberg efter 18.10 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 0-4.

Med fyra omgångar kvar är Töreboda sist i serien, medan Stenungsund är på andra plats.

I nästa omgång har Töreboda Motala hemma i Töreshov, fredag 17 mars 19.00.

Artikeltaggar

IshockeyStenungsund HFTöreboda HFTöreshov

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.