Hoppa till huvudinnehållet

Fortsatt succé för Kajsa – tog silver i All Event

Publicerad:
Kajsa Samuelsson tog silver i All Event medan lagkamrat Elissa Mehmet tog brons. Elissa är även vidare till semifinal i singel efter att ha blivit tvåa i kvalet. Pressbild.
Kajsa Samuelsson tog silver i All Event medan lagkamrat Elissa Mehmet tog brons. Elissa är även vidare till semifinal i singel efter att ha blivit tvåa i kvalet. Pressbild. Foto: Svenska Bowlingförbundet

Mariestadsbördiga Kajsa Samuelsson, 16, fortsätter att göra succé på junior-EM i Wien. Under påskafton knep hon silvermedaljen i All Event.

Sverige har under påskaftonen säkrat ytterligare tre medaljer på junior-EM i Wien. Kajsa Samuelsson fick ihop 3690 poäng, på över 18 serier, och säkrade därmed silvret i det så kallade ”All Event”. Till den räknas alla 18 kvalserier över de olika distanserna i mästerskapet in.

16-åringen från Mariestad slutade också femma i singelkvalet, med endast sju pinnar från fjärdeplatsen.

Sverige har hittills tagit 11 medaljer i junior-EM, uppger Svenska Bowlingförbundet.

Artikeltaggar

BowlingKajsa SamuelssonMedaljerSportWien

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.