Hoppa till huvudinnehållet

Mariestad åker ur serien efter ny förlust

Publicerad:
Team Baltzar BC vann mot Team Mariestad
Team Baltzar BC vann mot Team Mariestad

Hela säsongen har varit tung för Mariestad. På lördagen blev det klart att laget åker ur Mellanallsvenskan herr i bowling efter ännu en förlust, 9-11 borta mot Baltzar. Laget har bara tagit fyra segrar den här säsongen.

Baltzar har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Mariestad har fem förluster.

För Baltzar gör resultatet att laget slutar på elfte plats i serien.

Senare samma dag möter Mariestad Örnen borta.

Artikeltaggar

BowlingMellanallsvenskanTeam Baltzar BCTeam Mariestad

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.