Ännu en artist klar för Waterside: ”En sångare med en stor publik i alla åldrar”

Publicerad:
Nu är det klart att Martin Stenmarck kommer till Mariestad. Foto: Henrik Montgomery/TT

Nu avslöjar Waterside Mariestad en av de artister som kommer att gästa dem tillsammans med Robert Wells och Rhapsody in rock.

– Vi gissar att det ges många tillfällen till att sjunga med under hans framträdande hos oss, säger Glenn Rytterfjell, verksamhetschef på Waterside Mariestad.

En av flera gäster som utlovas att uppträda tillsammans med Robert Wells och Rhapsody in rock har nu avslöjats.

Nu är det klart att även Martin Stenmarck kommer till Mariestad.

Artisten har tidigare varit med och uppträtt med Rhapsody in rock, men de flesta kanske känner igen honom från Melodifestivalen och musikaler som Jesus Christ Superstar och West Side Story.

– Martin Stenmarck har vuxit ut till en av Sveriges mest folkkära artister och en sångare med en stor publik i alla åldrar. Vi bad särskilt om att Martin skulle ges möjligheten till att vara med på ”vårt” Rhapsody, då han inte bara är välkänd med denna produktion, utan att publiken också känner hans repertoar, säger Glenn Rytterfjell, verksamhetschef på Waterside Mariestad.

Känslan hos arrangörerna är också att Stenmarck kommer gå bra ihop med de andra dragplåstren som än inte har släppts.

– Vi gissar att det ges många tillfällen till att sjunga med under hans framträdande hos oss. Dessutom passar han oerhört bra ihop med övriga artister på Rhapsody in Rock i Mariestad, som kommer att släppas efter hand.

Robert Wells ska fånga publiken – tar Rhapsody in rock-turnén till Mariestad

Artikeltaggar

KonserterLåtskrivandeMartin StenmarckMusikRobert WellsWaterside Mariestad

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare