Hoppa till huvudinnehållet

Töreboda segrade mot Trix på hemmaplan

Publicerad:
Töreboda IK vann mot BK Trix

Töreboda vann lördagens match hemma mot Trix i division 6 Töreboda herr i fotboll. I halvtid ledde laget med 2-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 3-0.

– Såklart skönt att rida vidare på vågen! Vi är starka just nu och tror på varandra som enhet och jobbar för varandra. Och det märks, vi gör både 1 och 2-0 innan halvtid och håller det lugnt framför egen tredjedel. När väl 3-0 kommer så kan vi andas ut och ta det lugnt. Extra plus till våra mittbackar Jonathan Svensson och Axel Andersson som håller ihop försvaret fläckfritt, samt Linus Esplund som kommer in och krigar på mitten, kommenterade Törebodas tränare Charlie Fagerlund.

Resultatet betyder också att Töreboda har hållit nollan i tre matcher i rad.

Töreboda startade matchen bäst och tog ledningen. Axel Andersson slog till, redan i tolfte minuten.

Töreboda ökade ledningen till 2-0 i 38:e minuten, när Feraidon Amiri hittade rätt. Till slut kom också 3-0 genom Charlie Fagerlund som ökade Törebodas ledning i 84:e minuten. 3-0-målet blev matchens sista.

Töreboda ligger på första plats i tabellen efter matchen, medan Trix ligger på sjätte plats.

Nästa motstånd för Töreboda är Hova/Weimer Lyrestad. Lagen möts onsdag 17 maj 19.00 på Guntorpsvallen.

Artikeltaggar

BK TrixDivision 6 TörebodaFotbollTöreboda IKTöreshov

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.