Hoppa till huvudinnehållet

Halvtidsledning blev bara en poäng för Mariestads Bois

Publicerad:
Mariestads Bois FF spelade lika mot IFK Hjo
Mariestads Bois FF spelade lika mot IFK Hjo

I halvtid hade Mariestads Bois skaffat sig en ledning med 1-0 i mötet hemma mot IFK Hjo i division 3 Västergötland östra dam. Men i andra halvlek vaknade bortalaget. Till slut blev det oavgjort i lördagens match, 1-1.

Matchen var mållös till Mariestads Bois tog ledningen i 27:e minuten, genom Elin Werner Jarl. Det dröjde till den 72:a minuten innan Ida Holmbäck kvitterade för IFK Hjo. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Mariestads Bois har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 10–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan IFK Hjo har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–9 i målskillnad. Det här var Mariestads Bois andra oavgjorda match den här säsongen.

Efter fem matcher har Mariestads Bois nu åtta poäng och IFK Hjo har fyra poäng.

Söndag 28 maj 17.00 spelar Mariestads Bois borta mot Falköping.

Artikeltaggar

Division 3 Västergötland östraFotbollIFK HjoLekevi IPMariestads Bois FF

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.