Heder åt Jenni Strand (S) Gullspång

Publicerad:
Foto: Per Claesson

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Läste att Jenni Strand (S) går in och jobbar heltid under fyra veckor i sommar när det är svårt att få vikarier inom äldreomsorgen. Hon jobbar normalt 35% inom vården och 65% politiskt. Nu går hon in och jobbar heltid inom vården och sköter det politiska på sin fritid utan ersättning, trots att hon har rätt att ta ut dubbla ersättningar.

Så agerar en riktig politisk företrädare. Jag röstade i höstas på henne som företrädare för mig och socialdemokraterna, men jag var tveksam då jag inte visste något om henne.

Nu är jag glad att jag röstade på henne, för så agerar en person som företräder mig. Owe H

Artikeltaggar

Politik

Läs vidare