Hoppa till huvudinnehållet

KLART: Olle Elf stannar i Lockerud

Publicerad:
Olle Elf stannar kvar i Lockerud Mariestad.
Olle Elf stannar kvar i Lockerud Mariestad. Foto: Petter Virtanen

IBK Lockerud Mariestads herrar fyller på i truppen.

Nu är det klart att forwarden Olle Elf, född 2005, fortsätter att spela i division två-laget över kommande säsong.

– Olle, som trots ett år kvar i skolan hade intressenter, väljer alltså att fortsatt spel i Lockerud Mariestad. En ung talang som denna säsong visade framfötterna när han växte in i laget mer och mer för varje vecka som gick. Ska bli intressant att se till kommande säsong vad han kan göra och hur hans fortsatta utveckling blir, säger sportchefen Jesper Myrlund i ett pressmeddelande.

Lockerud tappar däremot poängfarlige anfallaren Gustav Jonsson, 19. Mariestadssonen lämnar för IBK Lidköping i division ett. Samma väg gick Adam Åberg tidigare under silly season. Duon tillhörde poängtoppen i Lockerud.

Artikeltaggar

IBK LidköpingIBK Lockerud MariestadInnebandyJesper Myrlund

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.