Nytt till Lockeruds herrlag

Publicerad:

IBK Lockerud Mariestad har gjort klart med ett första nyförvärv till sitt herrlag. Det är backen Hampus Sandberg, som ansluter till laget.

25-åringen kommer närmast från Vetlanda IBF, som kvalade till allsvenskan under våren. Tidigare har han även spelat i Norges högsta division.

– Hampus är en back som gillar att fylla på i det offensiva spelet och han kommer flytta till Mariestad så snart alla bitar runt om är på plats, säger sportchefen Jesper Myrlund i ett pressmeddelande.

Artikeltaggar

IBK Lockerud MariestadInnebandyJesper MyrlundNyförvärv

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare