Torsö tappade ledning och förlorade

Publicerad:
Torsö BIF förlorade mot BK Trix

Torsö hade ledningen i halvtid i matchen mot Trix på hemmaplan i division 6 Töreboda herr i fotboll. Men laget tappade spelet i andra halvlek och förlorade med 2-3 (2-1) i torsdagens match på Strandvallen.

Segermålet för Trix stod Nils Kristoffersson för efter 89 minuter.

Torsö gjorde första målet. Edvin Glad gjorde målet, redan i 17:e minuten.

2-0 kom i 22:a minuten genom ett självmål.

Trix reducerade till 2-1 bara sex minuter senare genom Jonathan Carter. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Nils Kristoffersson och kvitterade för Trix.

Det matchavgörande målet kom i matchens absoluta slutskede, med en minut kvar att spela, när Nils Kristoffersson ännu en gång slog till och gjorde 2-3 för Trix. Kristoffersson fullbordade därmed Trix vändning.

Torsö har tre vinster och två förluster och 10–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Trix har två vinster, en oavgjord och två förluster och 10–11 i målskillnad. Det här var Torsös andra uddamålsförlust den här säsongen.

Torsö har nu nio poäng och Trix har sju poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

Torsö tar sig an Tidan i nästa match borta söndag 4 juni 13.00.

Artikeltaggar

BK TrixDivision 6 TörebodaFotbollStrandvallenTorsö BIF

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare