Hoppa till huvudinnehållet

Töreboda kryssade mot Stenstorp

Publicerad:
Töreboda IK spelade lika mot Stenstorps IF
Töreboda IK spelade lika mot Stenstorps IF

I halvtid ledde Stenstorp matchen på bortaplan i division 3 Västergötland östra dam i fotboll mot Töreboda med 2-0. Men i andra halvlek jobbade sig Töreboda in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 3-3.

Törebodas tränare Joakim Dahlgren kommenterade matchen:

– Första halvlek är förmodligen den sämsta vi gjort i år, släpper in ett mål efter 1,20 minuter. Stenstorp spelar smart jämfört med oss som satt kvar i omklädningsrummet. I andra ändrade vi lite i spelsystemet och tjejerna gör en fantastisk andra halvlek, vi reducerar efter 4 minuter sen kvitterar vi på en frispark, tar ledningen i 73:e minuten och de kvitterar 3 minuter senare, tråkigt. Dock har vi 4 startspelare borta idag men vi har ett grymt lag att bygga vidare på. Vi har en bit kvar till topp men 1 poäng idag vinst i sig.

Stenstorp startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara en minut slog Elsa Olausson till.

Stenstorp ökade också ledningen till 0-2 i 25:e minuten, när Emma Thell slog till. Direkt efter pausen slog Minny Persson till och reducerade åt Töreboda.

Med en halvtimme kvar att spela nätade Stina Blomqvist och kvitterade för Töreboda.

I 72:a minuten gav Minny Persson Töreboda ledningen på nytt.

Elsa Olausson, återigen, kvitterade för Stenstorp i 76:e minuten. 3-3-målet blev matchens sista.

Töreboda stannar därmed på nionde plats, och Stenstorp sist, på tionde plats, i tabellen.

Lördag 10 juni 13.00 spelar Töreboda borta mot Skövde KIK.

Artikeltaggar

Division 3 Västergötland östraFotbollStenstorps IFTöreboda IKTöreshov

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.