Hoppa till huvudinnehållet

Johanna Lundstedt matchhjälte för Mariestads Bois hemma mot Ulvåker

Publicerad:
Mariestads Bois FF vann mot Ulvåkers IF
Mariestads Bois FF vann mot Ulvåkers IF

Matchens enda mål kom i första halvleken genom Johanna Lundstedt när Mariestads Bois vann i division 3 Västergötland östra dam i fotboll med 1-0 (1-0) mot Ulvåker på hemmaplan.

– Vi har bra kontroll på Ulvåker hela matchen. Vi vet att de spelar en fysisk fotboll och använder det långa spelet. Vår defensiv tog hand om allt. I slutet på första halvleken vinner Elsa bollen på mitten, dribblar snygg av två spelare och levererar ett bra pass till en framrusande Matilda på vänsterkanten som i sin tur spelar in snyggt till Johanna och bollen hamnar i mål. En stark laginsats där alla gör sitt yttersta med plus till backarna Anna, Lovisa och Elin. Kul att Linnea håller nollan, tyckte Mariestads Bois huvudtränare Håkan Jakobsson, efter matchen.

Det var sjätte matchen i rad utan förlust för Mariestads Bois.

Mariestads Bois nya tabellposition är tredje plats, medan Ulvåker är på andra plats.

Mariestads Bois tar sig an IFK Tidaholm i nästa match borta torsdag 8 juni 19.00.

Artikeltaggar

Division 3 Västergötland östraFotbollLekevi IPMariestads Bois FFUlvåkers IF

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.