Hoppa till huvudinnehållet

Ishallsloppisen lockade besökare – ansvarig hyllar föräldrarna

Publicerad:
Allt-i-allon Mikael Karlsson och loppisansvarige Patrik Karlsson har fullt upp under Töreboda Hockey:s stora loppmarknad i ishallen.
Allt-i-allon Mikael Karlsson och loppisansvarige Patrik Karlsson har fullt upp under Töreboda Hockey:s stora loppmarknad i ishallen. Foto: Malin Bring

Töreboda Hockeys stora loppmarknad i ishallen var välbesökt som vanligt.

– Jag vill ge en eloge till alla föräldrar som ställer upp och jobbar, säger THF:s Patrik Karlsson, som ansvarar för loppisen.

Under lördagsförmiddagen var det dags för THF:s årliga jätteloppis i ishallen igen. Välvilliga givare hade skänkt ungefär lika mycket saker som vanligt, bedömer Patrik Karlsson, men arrangörerna hade inte sparat överblivna föremål från förra årets loppmarknad som såg säljbara ut, för att göra ett nytt försök med dem innevarande år.

– Det har vi gjort tidigare, men nu hade vi ingenstans att förvara dem. Det kanske gjorde att antalet saker var något färre än förut, säger han.

Påverkades antalet besökare av att det samtidigt var invigning av den nationella cykelleden i Hajstorp, tror du?

– Nej, jag tror inte vi har samma kategori av besökare. Det är alltid en balansgång att bestämma datumet för loppisen, men vi brukar arrangera den ungefär vid den här tiden.

Loppmarknaden är en viktig inkomst för föreningen, som budgeterar med att få in 80000 kronor per gång. I år hade man fått in särskild fina möbler, tycker Patrik Karlsson.

– Men mitt intryck är att besökarna inte stannar särskilt länge. De kommer in, tar en snabbtitt och ger sig sedan av till något annat.

Patrik Karlsson är mycket nöjd med uppslutningen av föräldrar som ställer upp och jobbar med loppmarknaden.

– Vår inställning är att har man ett barn i föreningen så tar man ett arbetspass. Jag måste ge en eloge till våra föräldrar, som fyller alla arbetspass på loppisen, säger han.

Artikeltaggar

Fritid och livsstilHajstorpIshockeyLoppmarknaderNöje/KulturPatrik KarlssonTöreboda

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.