Hoppa till huvudinnehållet

Utklassning när Mariestads Bois besegrade Stenstorp

Publicerad:
Mariestads Bois FF vann mot Stenstorps IF
Mariestads Bois FF vann mot Stenstorps IF

Mariestads Bois hade inga problem med Stenstorp i division 3 Västergötland östra dam i fotboll, och vann hemma med utklassningssiffrorna 7-1 (4-0).

– 7-1 slutar kvällens match (4-0). Vi kontrollerar spelet från start. Stenstorp försöker kliva fram på oss men vi hittar vägar ut med mycket spelvändningar. Vi har kämpat till oss många poäng under våren men nu fick vi spela ut på ett kontrollerat sätt med bra bolltempo och bolltouch. Det gjorda att Stenstorp gick bort sig många gånger. Vi är nöjda med 7-1 men skapar mängder med lägen för att göra några mer mål. Vi är mycket bra på våra fasta situationer idag och våra forwards hotar hela tiden målet. Men det är helheten i ett lag som fäller motståndaren. Nu ser vi fram mot att möta serieledaren Skövde på Sköna Lekevi nästa måndag, kommenterade Mariestads Bois huvudtränare Håkan Jakobsson efter matchen.

Johanna Lundstedt gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Judith Andersson, Carolina Carlsson, Lisa Lindh och Matilda Stålklint, målet för Stenstorp gjordes av Alva Lindqvist.

Mariestads Bois har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 12–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Stenstorp har en oavgjord och fyra förluster och 5–23 i målskillnad.

För hemmalaget betyder resultatet tredje plats i tabellen. Stenstorp är sist, på tionde plats.

Måndag 26 juni 19.30 spelar Mariestads Bois hemma mot Skövde KIK.

Artikeltaggar

Division 3 Västergötland östraFotbollLekevi IPMariestads Bois FFStenstorps IF

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.