Hoppa till huvudinnehållet

Mållöst när IFK Mariestad tog emot Götene

Publicerad:
IFK Mariestad spelade lika mot Götene IF
IFK Mariestad spelade lika mot Götene IF

Fredagens möte på Lekevi IP blev en riktigt målfattig historia. Varken hemmalaget IFK Mariestad eller gästande Götene lyckades få till det i avsluten, och matchen i division 3 nordvästra Götaland herr i fotboll slutade mållös, 0-0.

IFK Mariestads tränare Henrik Josefsson kommenterade matchen:

– Vi är för obeslutsamma på offensiv planhalva och inte tillräckligt raka mot mål. Det är en jämn match med mycket kamp och dueller där vi inte lyckas komma till de riktigt heta målchanserna.

IFK Mariestad har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 7–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Götene har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 7–4 i målskillnad. Det här var IFK Mariestads tredje oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att IFK Mariestad ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och Götene på sjunde plats.

I nästa match möter IFK Mariestad Vårgårda hemma på söndag 13 augusti 16.00.

Artikeltaggar

Division 3 nordvästra GötalandFotbollGötene IFIFK MariestadLekevi IP

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.