Hoppa till huvudinnehållet

Tommy Körberg ställer in Läckö Sessions – det här händer med biljetterna: ”Ledsna över detta”

Publicerad:
Tommy Körberg är inlagd på sjukhus så han ställer in sommarens turné.
Tommy Körberg är inlagd på sjukhus så han ställer in sommarens turné. Foto: Fredrik Persson/TT

Tommy Körberg ställer in sin sommarturné på grund av sjukdom och kommer inte spela på Läckö Sessions då han är inlagd på sjukhus. Turnén skjuts nu istället upp ett år.

Tommy Körberg har fått ställa in resterande konserter av hans turné ”Grand Finale”, då han fått en infektion i ryggen som gör att han inte kan uppträda. Han är inlagd på sjukhus på utredning, skriver han i ett pressmeddelande.

Patrik Krall är vd för Krall Entertainment.
Patrik Krall är vd för Krall Entertainment.

Patrik Krall är vd för Krall Entertainment och jobbar med Läckö Sessions. Efter beskedet om Tommys hälsa har de har funnit en lösning. Konserten skjuts upp till nästa år, den 28 juli 2024.

– Vi har nu säkerhetsställt att alla som köpt biljetter får behålla biljetterna tills nästa år, då vi skjuter upp konserten. Vi är ledsna över detta, men Tommy har fått en elakartad infektion i ryggen så han kan inte uppträda. Vi valde att skjuta upp turnén och lösa på det sättet.

De som köpt biljetter kommer att få en kompensation för den uteblivna konserten och kommer få möjlighet att också få gå på Lasse Stefanz den 12 augusti.

– Ofta när det är en slutsåld konsert vill kunden fortfarande gå på konserten, så de vill ha samma plats igen och slippa köa åter en gång. Därför kommer biljetten detta år gå till samma plats till nästa års konsert.

Det kommer inte blir någon annan konsert den 30 juli istället för Körberg, då det är för kort inpå med tid för att ersätta honom.

Konserterna som ställs in är: Dalhalla 20/7, Docksta 21/7 Kungsbacka 28/7, Karlstad 29/7, Lidköping 30/7, Vagnhärad 3/8, Uppsala 4/8, Uppsala 5/8, Huskvarna 11/8.

Artikeltaggar

InfektionerKarlstadKonserterLäcköLasse StefanzNöje/KulturTommy KörbergUppsala

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.