Hoppa till huvudinnehållet

Johanna Lundstedt fixade segern för Mariestads Bois

Publicerad:
Mariestads Bois FF vann mot Falköpings KIK
Mariestads Bois FF vann mot Falköpings KIK

Det blev ett riktigt målfyrverkeri för Mariestads Bois Johanna Lundstedt i matchen mellan Mariestads Bois och Falköping i division 3 Västergötland östra dam i fotboll. Johanna Lundstedt stod för samtliga fyra mål för Mariestads Bois i matchen som Mariestads Bois vann på hemmaplan med 4-0 (2-0).

Mariestads Bois gjorde första målet. Johanna Lundstedt slog till, redan i sjunde minuten.

Mariestads Bois ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, på nytt genom Johanna Lundstedt, i nionde minuten. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Johanna Lundstedt träff och ökade ledningen för Mariestads Bois och fullbordade därmed sitt hattrick.

Till slut kom också 4-0 genom Johanna Lundstedt som ökade Mariestads Bois ledning i 74:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 4-0.

Med tre omgångar kvar är Mariestads Bois på fjärde plats i tabellen, och Falköping är på tionde plats.

Mariestads Bois tar sig an Ulvåker i nästa match borta söndag 17 september 16.00.

Artikeltaggar

Division 3 Västergötland östraFalköpings KIKFotbollLekevi IPMariestads Bois FF

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.