Hoppa till huvudinnehållet

Baltic inleder samarbete – med Seglarförbundet: ”Oerhört stolta”

Publicerad:
–  Vi är oerhört stolta att få vara med och bidra till våra framtida seglarstjärnors utveckling, säger Johan Lövqvist, vd på Baltic i Älgarås. /Arkivbild
– Vi är oerhört stolta att få vara med och bidra till våra framtida seglarstjärnors utveckling, säger Johan Lövqvist, vd på Baltic i Älgarås. /Arkivbild Foto: Malin Bring

Baltic Safety Products i Älgarås kommer att stötta och samarbeta med Seglarförbundets utvecklingslandslag, som idag består av 35 unga seglare.

Samarbetet bygger på att seglarna och företaget tillsammans arbetar med produktutveckling av framför allt Baltics flytvästar. För elitseglare kan utrustningen vara avgörande för prestationen, främst när det gäller trygghet och regelkrav men även passform, framhåller Seglarförbundet.

– Vi på Baltic är oerhört stolta att få vara med och bidra till våra framtida seglarstjärnors satsning och utveckling. Det är ett viktigt steg i våra framtida satsningar att komma närmare atleter och utövare för att kunna utvecklas tillsammans och förbättra och förfina våra produkter, säger Johan Lövqvist, vd på Baltic.

Samarbetet startar i liten skala men ambitionen från både Baltic och Seglarförbundet är att det ska fördjupas och utvecklas på sikt.

Artikeltaggar

ÄlgaråsNäringslivSeglingTöreboda kommun

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.