Hoppa till huvudinnehållet

IFK Mariestad fixade kryss hemma mot Tidaholm GoIF

Publicerad:
IFK Mariestad spelade lika mot Tidaholms GIF
IFK Mariestad spelade lika mot Tidaholms GIF

Tidaholm GoIF hade ledningen i halvtid med 1-0 borta mot IFK Mariestad i division 3 nordvästra Götaland herr i fotboll. Men i andra halvlek kom IFK Mariestad mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 1-1.

– Vi jobbar otroligt hårt som lag idag och försöker göra det trångt och svårt för Tidaholm. Efter några jobbiga förluster så var det skönt att hitta vårt DNA i försvarsspelet igen och då fick kanske anfallsspelet lida lite idag. Tidaholm hade väl lite fler klara målchanser men ofta fick de ha bollen i mindre farliga ytor samtidigt som vi ville försöka utnyttja våra omställningar mer idag, och lyckas ganska bra med det. En otroligt viktig poäng för oss, kommenterade IFK Mariestads tränare Henrik Josefsson efter matchen.

Målskyttarna var Teodor Glad (IFK Mariestad) och Ludvig Bodin Thorn (Tidaholm GoIF).

Det här var IFK Mariestads fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Med tre omgångar kvar är IFK Mariestad på sjätte plats i tabellen, medan Tidaholm GoIF är på femte plats.

Nästa motstånd för IFK Mariestad är Alingsås IF. Lagen möts söndag 24 september 13.00 på Mjörnvallen.

Artikeltaggar

Division 3 nordvästra GötalandFotbollIFK MariestadLekevi IPTidaholms GIF

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.