Hoppa till huvudinnehållet

32-åring startar nytt företag i Mariestad

Publicerad:

Den 15 september registrerades det nya bolaget Interiorbylindawallgren hos Bolagsverket.

Bolaget har sitt säte i Mariestad och ska syssla med "företagen kommer att bedriva marknadsföring på sociala medier med inriktning på heminredning, möbler och lifestyle". Ägare är Linda Wallgren, 32 år.

Interiorbylindawallgren

Fullständig verksamhetsbeskrivning för Interiorbylindawallgren lyder: "Företagen kommer att bedriva marknadsföring på sociala medier med inriktning på heminredning, möbler och lifestyle. Företaget kommer även att bedriva home styling hos både privat och företagskunder. Jag kommer att jobba både online och på plats hos kunderna."

Artikeltaggar

MariestadNäringslivNya företagVästra Götalands län

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.