Hoppa till huvudinnehållet

Bottennapp för Mariestad borta mot Jönköping BS

Publicerad:
Jönköpings BS vann mot Team Mariestad
Jönköpings BS vann mot Team Mariestad

Mariestad lyckades inte alls när man mötte Jönköping BS borta i division 1 södra Svealand herr i bowling. Jönköping BS vann med 14-6.

– Väldigt tung förlust, otroligt dåligt spel från vår sida. De spelar ingen bra bowling men vi gör det sämre. Katastrof insats från oss på konstiga förhållanden som verkligen missgynnade oss. Vi har ingen lösning på underlaget en dag som denna, kvittar vilka vi hade haft med så hade det varit svårt att vinna denna matchen, kommenterade Mariestads lagledare Erik Ahlstrand efter matchen.

Både Jönköping BS och Mariestad har nu fyra poäng efter tre spelade matcher.

Nästa motstånd för Mariestad är Brio. Lagen möts lördag 14 oktober 12.00 i Mariestads Bowlinghall.

Artikeltaggar

BowlingJönköpings BSTeam Mariestad

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.